4.1.2009

podcastit, karate ja kirjat


Kuuntelin juuri yhden podcastin liittyen Twitteriin. Podcastit ovat ihan loistavia halutessa syventää tietoja asioista, joita opiskelee tai joihin muuten vain haluaa panostaa.

Eilinen meni siis podcastien kanssa enemmänkin kuin karaten hihojen kanssa. Nyt kartoitan paikkoja, joista saisin kirjat kevään kursseille. Turvauduin jopa entisen opinahjoni kirjastoon, koska valikoima siellä on valtava. Jää nähtäväksi saanko lainata sieltä. Kunnan kirjaston valikoima on myös hyvä, mutta ajankohtaiset kirjat ovat niin varattuja, että vaikka ne saisikin itselleen ne täytyy jo pian antaa takaisin seuraavalle.

Yksi paljon varattu kirja on Sinisen meren strategia (varauksia yli 30kpl). Ennen kuin ostin Big city knitsin luulin että se oli varatuin kirja (noin 15 varausta) yrittäessäni ensin koittaa malleja kirjaston kautta. Business-kirjat ovat usein käsittämättömän kalliita ja jos ostaisi aina kaikki kirjat mitä vähän jossain kurssilukemistossa manitaan pakollisina tietäisi se aina noin satasen lisämenoa per kurssi. Kevään muutamalle hassulle kurssille tulisi noin kolmesta neljään sataan lisää hintaa.

Keväälle on tiedossa siis verotusta, strategiaa ja kuluttaja-analyysiä.

Nyt ehkä ne karaten hihat loppuun..