5.11.2009

Ensikosketus Odd Mollyyn

Kuva: oddmolly.com
Törmäsin aivan ihanaan Odd Molly-merkkiseen villatakkiin taannoin ja sain harjoittamastani niukasta kulutuslinjasta huolimatta taivuteltua itseni tilaamaan sen "vain kokeeksi". Ajattelin että se on kuitenkin liian iso ja että onpahan koitettu. Ajattelin, että voisin neuloa sellaisen paremmin nähtyäni ensin luonnossa. Lisäksi löysin suomalaisen myyjän, joten voisin helposti palauttaa sen ilman kommervenkkejä. Takki tuli vain 2:ssa päivässä ja minähän tietysti ihastuin siihen iki hyviksi. Kokokin oli ok, vaikka niukempikin se voisi olla.

Olen jo pitkän aikaa lopettanut tupakanpolton uudelleen ja uudelleen kykenemättä pysyä poltamatta.
Päätin, että saisin pitää tuon villatakin, mikäli lopettaisin vihdoin, enkä palaisi siihen enää. Itsetuntemukseni on vuosien varrella kasvanut siinä määrin, että osasin viimein vetää oikeasta narusta. Nyt on kulunut viikko siitä, kun olen polttanut. Toivottavasti Odd Molly kantaa vielä pitkälle!

Toinen kivan näköinen löytyy tästä.
Lisäksi nämä vaatteet ovat käsittääkseni ainakin hieman ekologisia. Aika simppeli tuo olisi tehdä itse jostain valmiista neuloksesta, mutta mielestäni on aika sama asia ostaa vaatekaupasta kuin kangaskaupasta. Pyrin hankkimaan ompelumateriaalini kierrätettyinä.